Support
Milispec Sampling and Analysing - Continu

Guardian Monitor Connect

De Guardian Monitor Connect is niet alleen een continue meting van de pH, EC en temperatuur, maar hij kan ook de metingen van al deze parameters loggen op uw computer. Ook is er een waarschuwing als er een meetwaarde de ingestelde hoge of lage alarmwaarde overschrijd. Door de software op uw computer de data te laten wegschrijven in de Cloud heeft u zelfs overal ter wereld toegang tot de actuele meetwaarden van de Guardian Monitor Connect.

De verbinding tussen de Guardian Monitor Connect en uw computer is via een eigen WiFi netwerk. Binnen dit netwerk fungeert elke Guardian Monitor Connect weer als een zender en ontvanger, waardoor u niet alleen meerdere apparaten op 1 computer kunt aansluiten, maar ook grotere afstanden kunt overbruggen. 

Er zijn 2 versies van de Guardian Monitor Connect verkrijgbaar:

  • de Guardian Monitor Connect;
  • de Guardian Monitor Connect In-Line.

De Guardian Monitor Connect heeft de "standaard" sensoren welke uitermate geschikt zijn om in een tank te meten.

De sensoren van de Guardian Monitor Connect In-Line zijn voorzien van draadeind, wat de installatie in de leiding zeer eenvoudig maakt. Zowel de EC als de pH sensor is direct in een vrouwelijke 1” koppeling te monteren. Voor de pH sensor is een verloopfitting van ¾” naar 1” meegeleverd. De pH sensor is geschikt voor een maximale werkdruk van 7 bar.

Vol trots presenteren wij onze nieuwe koffer voor de ATP testkit. Wij hebben de nieuwe koffer...
Horti contact 2017
09 January 2017
Ook dit jaar is Milispec weer aanwezig op de Horti contact beurs in Gorinchem. De beurs is dit...
Op 14 december stond er op groentenieuws.nl en bloemenplantennieuws.nl een artikel over onze...
Aanmelden nieuwsbrief
Naam:
E-mail: