Support
Milispec Sampling and Analysing - Continu

Guardian Monitor Connect

De Guardian Monitor Connect is niet alleen een continue meting van de pH, EC en temperatuur, maar hij kan ook de metingen van al deze parameters loggen op uw computer. Ook is er een waarschuwing als er een meetwaarde de ingestelde hoge of lage alarmwaarde overschrijd. Door de software op uw computer de data te laten wegschrijven in de Cloud heeft u zelfs overal ter wereld toegang tot de actuele meetwaarden van de Guardian Monitor Connect.

De verbinding tussen de Guardian Monitor Connect en uw computer is via een eigen WiFi netwerk. Binnen dit netwerk fungeert elke Guardian Monitor Connect weer als een zender en ontvanger, waardoor u niet alleen meerdere apparaten op 1 computer kunt aansluiten, maar ook grotere afstanden kunt overbruggen. 

Er zijn 2 versies van de Guardian Monitor Connect verkrijgbaar:

  • de Guardian Monitor Connect;
  • de Guardian Monitor Connect In-Line.

De Guardian Monitor Connect heeft de "standaard" sensoren welke uitermate geschikt zijn om in een tank te meten.

De sensoren van de Guardian Monitor Connect In-Line zijn voorzien van draadeind, wat de installatie in de leiding zeer eenvoudig maakt. Zowel de EC als de pH sensor is direct in een vrouwelijke 1” koppeling te monteren. Voor de pH sensor is een verloopfitting van ¾” naar 1” meegeleverd. De pH sensor is geschikt voor een maximale werkdruk van 7 bar.

Vol trots presenteren wij onze nieuwe alles-in-1 koffer voor de micro-biologische 2e generatie ATP...
Om de introductie van de nieuwe Ultrapen high end pocket testers kracht bij te zetten hebben wij...
Dealerschap Myron L
15 September 2016
Milispec is vanaf heden importeur van Myron L.  De apparatuur van Myron L sluit perfect aan bij het...